Pracownia Pościeli Anna Grzebieniak Zławieś Mała

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

e - płatności

Statystyki

Produktów:
278
Kategorii:
33
Nowości:
0
Promocje:
0

Polityka prywatności

Zapewniamy naszym klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm) Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnienie pracownicy Sklepu.

Każdy klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądanie usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje, nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba, że dzieję się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta lub na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz sklep posługuje się również tzw. plikami Cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, nie możemy odpowiadać za zawartość tych stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy naszym Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności neswlettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym Sklepie.

Wszelkie pytania i wnioski odnoszące się do ochrony prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres pracowniaposcieli-sklep@home.pl lub telefonicznie +48 608 012 531.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Twitter

Allegro

Blog - o pościeli i o mnie

Sklep jest w trybie podglądu
Click Shop | Hosting home.pl